Angajată a unui magazin din cartierul Burdujeni, agresată de un tânăr care a sustras mai multe produse alimentare


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 17 și 22 de ani, din municipiul Suceava, au fost reținuți de polițiștii suceveni, fiind introduși în Arestul Poliției pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „furt calificat”.

Potrivit Poliției Județene Suceava, la data de 14 februarie a.c., la ora 18.31, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată telefonic de o angajată a magazinului „Profi” de pe str. Tineretului despre faptul că a fost agresată în momentul în care a încercat să oprească la ieșirea din magazin o persoană care a sustras produse din unitate.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că angajata magazinului a fost anunțată de către colege despre faptul că în magazin a intrat un tânăr, care în trecut a mai sustras bunuri, fiind însoțit de un alt tânăr.

Pentru a preveni un alt furt, femeia s-a postat în zona intrării, unde, în momentul în care cel de-al doilea tânăr a vrut să iasă, a observat că avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare sustrase din magazin.

Astfel, femeia i-a solicitat tânărului să se oprească, moment în care acesta a îmbrâncit-o și și-a continuat deplasarea. Cu toate că angajata magazinului l-a prins de mână pe tânăr, acesta a lovit-o și a fugit.

La scurt timp după ce cei doi au fugit de la fața locului, la aproximativ 20 de metri față de intrarea în magazin a fost găsită o sacoșă în care se aflau bunurile sustrase, care a fost ridicată de polițiști.

În cursul zilei de joi, 21 februarie a.c., în baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea celor doi tineri, de 22 ani și de 17 ani, ambii din municipiul Suceava, pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „furt calificat”, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de