Un conductor electric defect a provocat un incendiu la o casă din satul Măneuți


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi, a fost afectată de un incendiu ce a izbucnit duminică după-amiază din cauza unui conductor electric defect.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii S.V.S.U. Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi, au intervenit cu șase autospeciale pentru stingerea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul și mansarda casei, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie și la două case învecinate.

În incendiu au ars acoperișul și mansarda casei pe 120 mp, bunuri casnice și aproximativ 40 mp de izolație din polistiren. De asemenea, s-au degradat aproximativ 60 mp din planșeul parterului.

„Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric generat de un conductor electric defect”, a spus Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei, anexele gospodărești și cele două locuințe învecinate.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de