Ucrainean urmărit general, depistat în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean ucrainean, condamnat la  închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, a fost depistat în noaptea de luni spre marți, în Vama Siret.  

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, în jurul orei 00.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, conducând un automarfar cu remorcă,  un cetăţean ucrainean în vârstă de 37 de ani.

„Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române. Pe numele acestuia a fost emis, de către Judecătoria Rădăuți, în luna decembrie 2018, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a menționat comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan.

Astfel, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava  în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de