Un bărbat din Vicovu de Sus care ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu fiind judecat pentru contrabandă, a fost depistat de polițiști în trafic conducând o mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Vicovu de Sus, care trebuia să fie în arest la domiciliu, a fost depistat în trafic în timp ce conducea o mașină fără permis.

Astfel, miercuri după amiaza, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au oprit în trafic un autoturism care circula dinspre Vicovu de Jos înspre comuna Putna și care era condus de un bărbat de 50 ani, din orașul Viocovu de Sus, care are permisul reținut, dar care trebuia să se afle în arest la domiciliu.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă de 2.740 lei pentru că autoturismul nu avea plăcuță de înmatriculare pe partea din față, plăcuța de înmatriculare de spate nu era conformă, nu avea documente, nu avea trus, triunghi și stingător de incendiu, iar polița RCA era expirată și i s-a reținut și plăcuța de înmatriculare.

În condițiile în care pentru bărbat este dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu, polițiștii vor sesiza instanța de judecată pentru nerespectarea termenelor măsurii preventive și înlocuirea cu o măsura preventivă mai gravă, respectiv cea a arestului preventiv.

Bărbatului i s-a deschis un nou dosar penal pentru conducere fără permis.

Bărbatul este judecat în prezent pentru constituire de grup infracțional organizat după ce a fost trimis în judecată de DIICOT Galați.

Procurorii acuză că în perioada august 2016 – aprilie 2017 pe raza judeţelor Galaţi şi Suceava, a acţionat un grup infracţional organizat din care face parte și bărbatul din Vicovu de Sus cu extensii în Ucraina, specializat în introducerea în România, în mod ilegal, a unor importante cantităţi de ţigări şi în comercializarea acestora.


Intră acum și în grupul de