O bătrână de 92 de ani din Bosanci a ajuns la spital cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului după ce a încercat să aprindă focul într-o sobă


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 92 de ani, din Bosanci, a ajuns miercuri dimineață în stare gravă la spital, cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului, în urma unui incendiu care a izbucnit în momentul în care a vrut să aprindă focul într-o sobă.

Potrivit Poliției Suceava, femeia locuiește împreună cu fiica ei, însă aceasta nu se afla acasă în momentul izbucnirii incendiului, fiind plecată în municipiul Suceava.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, incendiul era stins, iar proprietarei locuinței i se acorda primul ajutor medical de către echipajul SMURD. Aceasta a fost transportată de urgență în stare gravă la UPU Suceava.

Potrivit UPU Suceava, femeia a ajuns cu arsuri de gradul II, III și IV, pe 68% din suprafața corpului.

Poliția a precizat că un vecin a fost cel care a observat fum la locuința bătrânei și a intrat în imobilul unde se afla aceasta, iar cu ajutorul altor vecini a scos-o pe femeie din interior, apoi a stins incendiul, nemaifiind nevoie de intervenția pompierilor.

Conform cercetărilor, bătrâna a încercat să aprindă focul la soba pe gaz, moment în care în urma acumulărilor de gaz camera a luat foc, femeia fiind găsită lângă sobă, în stare de inconștiență, cu arsuri pe corp.

În incendiu a ars mobilierul dintr-o cameră, valoarea prejudiciului neputând fi stabilită.

Polițiștii au întocmit un dosar penal privind infracţiunile de „distrugere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de