Campania naţională de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării sexuale „Distruge zidul indiferenței! Traficul de persoane poate fi prevenit”, la USV


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.T.I.P.), prin specialiștii Centrului Regional Suceava, organizează la nivel județean, în perioada februarie – septembrie 2019, Campania națională de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării sexuale DISTRUGE ZIDUL INDIFERENŢEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.

Potrivit unui comunicat de presă, în județul Suceava Campania DISTRUGE ZIDUL INDIFERENŢEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT va debuta la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, în data de 4 martie a.c., având ca invitați studenții Facultății de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC) de la Programul de studiu Comunicare şi relaţii publice. Acțiunea se va desfășura începând cu ora 17:00, în sala A206, Corp A, etaj 2.

„În cadrul întâlnirii se va viziona filmul documentar al campaniei, care conţine povestea unei victime a traficului de persoane, și se vor purta discuții cu studenții prezenți despre riscurile și vulnerabilitățile la care realitățile sociale actuale pot reprezenta un mediu propice dezvoltării unui asemenea fenomen dinamic şi complex precum cel al traficului de persoane”, menționează sursa citată.

Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC) colaborează cu Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Centrul Regional Suceava, în cadrul unui Acord de parteneriat ce are ca scop realizarea în comun a activităţilor specifice prevăzute în Strategia Naţională Împotriva Traficului de Persoane 2018-2020, prin implicarea studenților și cadrelor universitare în programele pe linia prevenirii traficului de persoane.


Intră acum și în grupul de