Un bărbat care a făcut scandal într-un bar din Burdujeni și a lovit o femeie a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 46 de ani care a făcut scandal într-un bar din cartierul sucevean Burdujeni și a lovit o femeie a fost reținut vineri de polițiștii suceveni.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 marți seara de o femeie de 31 de ani, din Suceava, că în incinta unui bar din cartierul Burdujeni un bărbat a lovit-o și provoacă scandal.

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 18:40, în incinta localului a pătruns un bărbat de 46 de ani, din localitate, care, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, i-a adresat injurii femeii, după care a lovit-o cu palma, iar ulterior a spart mai multe sticle și pahare aflate pe bar și pe mesele din local și a aruncat cu scaune înspre bar.

În acest caz au fost continuate cercetările pentru  „loviri sau alte violenţe”, „distrugere” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus, vineri,  reținerea suspectului pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.(N.B.)


Intră acum și în grupul de