Un șofer cu o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost prins de polițiști după ce a acroșat o mașină, la Bosanci


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Bosanci, este cercetat de polițiști după ce a condus o mașină sub influența alcoolului.

IPJ Suceava a precizat că luni, la ora 23.30, Secția 2 Poliție Rurală Ipotești a fost sesizată de un bărbat de 27 de ani din comuna Bosanci despre faptul că un localnic i-a avariat autoturismul.

„Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul în parcarea Căminului Cultural din localitate, un bărbat de 50 de ani a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure corespunzător, moment în care a acroșat autoturismul bărbatului de 27 de ani parcat în zonă”, a arătat Poliția Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 50 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de