Șofer recalcitrant, încătușat de polițiști pe o stradă din Suceava. El conducea băut și cu permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul mașinii fiind băut și cu permisul suspendat.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 14 martie a.c., la ora 00.51, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au oprit pentru control, pe strada Bujorilor din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Suceava. După oprire conducătorul auto a sărit pe bancheta din spate, iar un pasager aflat pe locul din dreapta faţă a sărit pe locul din stânga faţă.

„Întrucât emana halenă alcoolică și era recalcitrant, conducătorul auto de 48 de ani a fost încătușat și condus la sediul poliției, unde a refuzat să se supună testului cu aparatul etilotest, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Poliția Suceava.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a poliției, s-a stabilit faptul că bărbatul de 48 de ani figurează cu permisul de conducere suspendat, pentru încălcarea prev. art. 335 alin. 2 Cod penal.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de