Un bărbat din Brodina a ajuns în arest. El a fost prins când conducea fără permis, iar după două ore a fost depistat din nou la volan.

Un bărbat din Brodina care a insistat să conducă autoturismul deși nu are permis de conducere a fost reținut de polițiștii suceveni și introdus în Arestul Poliției Județene Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, bărbatul a fost identificat în trafic în cadrul unei acțiuni a polițiștilor suceveni conducând fără permis, iar la doar două ore a fost din nou surprins de polițiști conducând vehiculul pe drumurile publice.

Astfel, în cursul zilei de vineri, în jurul orelor 11.20 un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DJ 209G, din comuna Brodina, un autoturism condus de un localnic de 36 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier și i s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, întrucât, pe rolul Judecătoriei Rădăuți se află un alt dosar penal privind aceeași infracțiune, iar la 22.03.2019, după ce a fost audiat  la sediul Postului de poliție Ulma în calitate de inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, bărbatul de 36 de ani a fost depistat de polițiști la două ore de la audiere conducând autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii atrag încă o dată atenția cu privire la faptul că vor dispune reținerea și încarcerarea celor care săvârșesc fapte penale la regimul rutier, în funcție de gravitatea faptelor, consecințele produse și materialul probator administrat. (N.B.)