Acasă Social O fetiță de doi ani a ajuns la spital după ce a...

O fetiță de doi ani a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O fetiță în vârstă de doi ani a ajuns marți după-amiază la spital după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din cartierul Burdujeni.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, 26 martie a.c., la ora 17.28, Secţia de Politie Burdujeni a fost sesizată de o femeie de 42 de ani, din municipiul Suceava despre faptul că un copil a căzut de la etajul 2 al blocului în care locuiește.



La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, ocazie cu care a identificat un echipaj SMURD care acorda primul ajutor persoanei vătămate minore, însoțită fiind de mama sa.

Echipajul SMURD a transportat victima la UPU pentru investigații medicale, nereușind să se comunice cu mama care a însoțit victima la spital.

„Imediat s-a luat legătura cu apelanta care a precizat că se afla în bucătăria apartamentului său de la etajul 1 al blocului, moment în care a auzit de afară o bubuitură. A ieșit pe geamul de la bucătărie și a observat pe acoperișul balconului de la parterul blocului un copil căzut cu fața în jos. Apelanta a mai declarat că la scurt timp, la ușa apartamentului său a bătut o femeie care i-a cerut voie să pătrundă în imobil pentru a-și recupera copilul pe geamul de la bucătăriei. Copilul a fost luat de mama sa și transportat în brațe în fața blocului de unde l-a preluat echipajul medical și transportat la UPU”, a precizat Poliția Suceava.

Fetița în vârstă de doi ani a fost diagnosticată cu „TCC prin cădere de la înălțime, TCF, traumatism coloană cervicală și traumatism hemitorace drept, rămânând internată”.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii de proximitate ai secției.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version