Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc aflat sub control judiciar a fost reținut în arestul Poliției Județene după ce a spart un chioșc de ziare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost introdus în arestul Poliției Județene Suceava după ce, fiind sub control judiciar, a spart un chioșc de ziare.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați de o femeie în vârstă de 51 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că în intervalul 03.04.2019, ora 16 :00 – 04.02.2019, orele 08 :30, persoane necunoscute au pătruns prin forțarea ușii de acces înt-un chioșc de ziare.

„La faţa locului, în urma efectuării cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că autorii au pătruns în interior smulgând unul din belciugele în care era fixat lacătul și au sustras 80 lei și alte bunuri, fiind cauzat un prejudiciu total de cca 400 lei”, a arătat IPJ Suceava.

Ulterior, în urma activităților investigativ – operative efectuate a fost identificat autorul acestui furt, un tânăr de 19 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

„La 05.04.2019  se va propune luarea  măsurii preventive de arestare pentru 30 zile, având în vedere că cel în cauză se află sub două măsuri de control judiciar, dispuse de Tribunalul Giurgiu și Parchetul de pe Judecătoria Câmpulung – Moldovenesc. De asemenea mai are calitatea de inculpat în alt dosar de „furt calificat” aflat în lucru la Poliția mun. C-lung Moldovenesc.

Totodată, polițiștii au întocmit și un dosar penal cu privire la comiterea infracțiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de