Acasă Social Urmărit general, depistat de polițiștii de frontieră din Vama Siret

Urmărit general, depistat de polițiștii de frontieră din Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au identificat și predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, condamnat la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de  fals privind identitatea.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, vineri dimineață, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare din țară  în calitate de pasager într-un microbuz, un bărbat în vârstă de 33 de ani.



„Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de către autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis, de către Judecătoria București, în data de 3.04.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea”, a spus comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Suceava  în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version