Băiat de 13 ani, din Todirești, găsit inconștient în baie de tatăl său


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 13 ani, din comuna Todirești, a ajuns miercuri seară la spital, după ce a fost găsit inconștient în baie de tatăl său.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, 10 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, băiatul de 13 ani a mers să facă baie, iar la un moment dat tatăl său a mers la ușa băii și i-a cerut fiului său să se grăbească. Ulterior, văzând  că fiul său nu iese, tatăl copilului a strigat din nou la ușă și când a observat că acesta nu răspunde a intrat în baie, găsindu-l semiinconștient. L-a scos imediat din baie și l-a dus în dormitor, însă pentru că tânărul nu și-a revenit și se simțea rău, tatăl său a apelat serviciul de urgență.

Minorul a fost transportat la UPU Suceava în stare inconștientă, însă pe drum și-a revenit, fiind diagnosticat prezumtiv cu „intoxicație cu monoxid de carbon”.

„Cauza posibilă a intoxicației ar fi scăpări de gaz de la instalația de încălzire a apei, pe gaz,  respectiv de la un instant”, a arătat IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de