Două cadre didactice de la USV, în juriul Olimpiadei naționale de limba franceză


Intră acum și în grupul de

În perioada 18-23 aprilie 2019, la Bistrița, va avea loc Olimpiada națională de limbi romanice – limba franceză, etapa națională, organizată de Ministerul Educației Naționale prin  Direcția generală învățământ secundar superior și educație permanentă și Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud. 

Potrivit unui comunicat al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, de la USV au fost desemnate să participe  în Comisia centrală, care monitorirează complexul proces de evaluare și  jurizare a performanțelor elevilor,  prof. univ. dr. Elena-Brândușa Steiciuc – Președinte și conf. univ. dr. Olga Gancevici – Vicepreședinte.

„Sprijinind în mod constant fenomenul amplu și divers al francofoniei, stimulând performanțele înalte ale tinerilor în domeniul limbii, literaturii și civilizației franceze și francofone, alma mater sucevensis se situează și în acest an pe un loc fruntaș în promovarea valorilor culturale fundamentale, în prezervarea tradiției francofile a poporului român”, a arătat sursa citată.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de