Aproape 60 de permise de conducere reținute de polițiștii suceveni, la sfârșitul săptămânii trecute


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în perioada 12 – 14 aprilie a.c., o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acțiunii s-a constatat săvârșirea unei infracțiuni și au fost aplicate 449 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 239.845 lei, din care 329 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, polițiștii au reținut 55 de permise de conducere, din care 45 pentru viteză, 7 pentru depăşiri neregulamentare  și 3 pentru alte cauze și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Totodată, în perioada 13-14 aprilie a.c., Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din judeţ au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, în cadrul căreia au fost testați cu aparatul etilotest  297 conducători auto.

Astfel, polițiștii au constatat 11  infracțiuni, au aplicat 110 sancţiuni contravenționale, în valoare de 46.360 lei, au reținut 4 permise de conducere și au retras 15  certificate de înmatriculare.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de