Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc care voia să dea mai multe spargeri pe raza municipiului Suceava a ajuns în arestul Poliției Județene. El a reușit să spargă un bar de pe Aleea Venus, dar pentru că s-a rănit într-un ciob de sticlă, a sunat la Poliție să reclame că a fost agresat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, este cercetat sub aspectul comiterii  infracțiunii de „furt calificat”, după ce a spart un bar din municipiul Suceava, de unde a luat bani, dar și mai multe pachete cu țigări.

Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de luni spre marți, la ora 01.19, bărbatul de 30 de ani a reclamat la Poliție că în timp ce se afla pe Aleea Venus din municipiul Suceava un bărbat necunoscut ar fi ieșit dintr-un magazin spart, l-a lovit și a fugit.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit că geamul respectivului bar era spart, la examinarea acestuia și a cioburilor exterioare fiind identificate urme de sânge, iar din interior lipseau 24 de pachete de țigări și 23 lei.

Poliția Suceava a precizat că mai multe pachete de țigări au fost găsite pe Aleea Venus până pe str. Universității, iar asupra bărbatului au fost identificate alte trei pachete, acesta spunând că a venit cu ele de la Câmpulung Moldovenesc.

„Ulterior, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorul furtului comis în noaptea de 15/16.04.2019 este chiar reclamantul”, a arătat IPJ Suceava.

Sursa citată a menționat că bărbatul de 30 de ani a declarat, cu ocazia audierii, că în noaptea de 15.04.2019, în jurul orei 22.30, a plecat din Câmpulung Moldovenesc spre municipiul Suceava cu un autoturism condus de un bărbat tot de 30 ani, din Câmpulung Moldovenesc, cu scopul de a fura din magazine.

Astfel, după ce au ajuns în municipiul Suceava, au parcat mașina în apropierea barului de pe Aleea Venus, iar bărbatul de 30 de ani a coborât din mașină și a spart cu o cheie franceză geamul din partea stângă a magazinului și a pătruns în interior, timp în care șoferul a stat de pază în mașină. 

Conform IPJ Suceava, după ce bărbatul a luat din magazin mai multe pachete de țigări şi mai multe monede, alarma magazinului s-a declanşat.

Astfel, bărbatul s-a speriat, iar în momentul în care a ieşit din magazin pe geamul pe care intrase s-a tăiat la piciorul drept într-un ciob de  sticlă.

Întrucât amicul său care se afla în mașină fugise  de la locul faptei şi rana de la picior sângera puternic, bărbatul a sunat la 112 sesizând faptul că un bărbat necunoscut ar  fi ieșit dintr-un  magazin spart și l-a agresat.

Poliția Suceava a precizat că în baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, suspectul fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore în Arestul Poliției Suceava.

El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de