Două premii III şi două menţiuni au fost obţinute de elevii suceveni la etapa naţională a Olimpiadei de Limba rusă modernă


Intră acum și în grupul de

Două premii III şi două menţiuni au fost obţinute de elevii suceveni la etapa naţională a Olimpiadei de Limba rusă modernă, ce a avut loc la Brăila, în perioada 19-23 aprilie 2019.

Inspectorul şcolar pentru limbi moderne din cadrul ISJ Suceava, profesorul Constantin Tiron, a publicat pe site-ul dedicat informării profesorilor suceveni de limbi străine rezultatele obţinute de elevii din judeţ la etapa naţională a Olimpiadei de Limba rusă modernă.

Sursa citată menţionează că patru din cei şase elevi suceveni, care au făcut parte din lotul olimpic al județului Suceava, au obţinut premii și mențiuni acordate de Ministerul Educației Naționale.

Irina Toma, sursa foto Facebook

 Astfel,  Premiul III a fost obţinut de elevii Vîrlan Iurie, clasa a X-a, şi Toma Irina, clasa a XII-a, ambii de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, îndrumaţi de profesoara Nazarov Valentina, iar Mențiune au obţinut elevii Covațîca Ion, clasa a IX-a, şi Moiseev Elena, clasa a X-a, ambii de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, îndrumaţi de profesoara Legian Vera.

Elena Moiseev, sursa foto Facebook

Inspectorul şcolar sucevean pentru limbi moderne a precizat că lotul olimpic județean a fost însoțit de profesorul Băeșu Marius-Daniel, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de