Un bărbat din Vereşti a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut cu mopedul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Verești, a ajuns în stare gravă la spital, marți seară, după ce a căzut cu mopedul pe carosabil.

Potrivit IPJ Suceava, marți, 23 aprilie a.c., în jurul orei 18.38, bărbatul se deplasa cu mopedul pe un drum comunal neclasificat din comuna Dumbrăveni, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă.

„Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Poliția Suceava.

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat.

Astfel, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de