Un tânăr care intenționa să se sinucidă a fost salvat de polițiștii suceveni. Tânărul transmisese deja un mesaj de adio familiei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani care a intenționat, vineri după amiaza, să se sinucidă a fost salvat de polițiștii suceveni care l-au identificat și preluat cu tact în mașina de poliție și apoi au chemat ambulanța.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, în jurul orei 16.50, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de  un bărbat din comuna Fântânele despre faptul că, fratele său de 29 ani, din aceeași localitate, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Suceava, i-a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil, în jurul orei 16.20, iar din acel moment a dispărut, nu mai răspunde la telefon, iar locuința acestuia este descuiată, cheile și documentele personale fiind în interiorul locuinței.

  Două echipe operative au fost constituite imediat, iar patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a procedat la căutarea tânărului care a fost identificat la scurt timp în zona Castelului de Apă, de pe raza Cartierului Burdujeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având asupra sa un cablu electric cu care intenționa să săvârșească un act suicidal.

Ținând cont de gravitatea situației și starea psihică a bărbatului, polițiștii l-au abordat cu tact, au purtat discuții cu acesta și l-a momentul oportun au intervenit, prelundu-l ulterior în autospeciala de poliție.

 Cel în cauză a fost condus înapoi în locuință, de unde s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță pentru internarea acestuia.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care i-a acordat primul ajutor, dar și rudele acestuia.             

Polițiștii suceveni atrag atenția cu privire la consumul de alcool și efectele sale, mai ales în perioada sărbătorilor generând riscuri sporite în sfera gestionării unor situații personale, iar actele necugetate stimulate de consumul de alcool nu fac decât să aducă durere celor dragi și au urmări ireversibile.(N.B.)


Intră acum și în grupul de