Intervenție dificilă a pompierilor militar câmpulungeni în noaptea de Înviere. Ei au ajuns la o casă în flăcări cu un autoturism de teren pentru că drumul nu permitea accesul mașinii de stingere


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari câmpulungeni suceveni au avut în noaptea de Înviere o intervenție dificilă la un incendiu izbucnit sâmbătă seara în jurul orei 21:00 la o locuință izolată din cătunul Cruhla din Moldova-Sulița.

Astfel, conform ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc nu au putut folosi autospecială de stingere din cauza drumului inaccesibil și au mers pe o distanță de aproximativ 15 km cu un autoturism de teren care aparține unui localnic.

La sosirea pompierilor, ardea casa de locuit, construită din lemn, cu pericol de propagare la anexele gospodărești învecinate.

În incendiu au ars casa de locuit pe o suprafață de 96 mp, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, documente de proprietate și personale și alte bunuri între care și o sumă de bani. Pompierii militari au salvat cele trei anexe gospodărești, precizează sursa citată

Incendiul a fost lichidat la o jumătate de oră după miezul nopții, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.(N.B.)


Intră acum și în grupul de