Bărbatul care a intrat cu mașina într-un copac la Mitocu Dragomirnei era băut și a pierdut controlul volanului în timpul unei depășiri


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a stabilit că accidentul produs duminică seara la Mitocu Dragomirnei a fost determinat de faptul că șoferul era băut și a pierdut controlul volanului în timp ce efectua o depășire.

Astfel, potrivit cercetărilor, un bărbat de 33 de ani din Pătrăuți care conducea duminică seara autoturismul pe DJ 208D, dinspre comuna Mitocul Dragomirnei spre municipiul Suceava, a efectuat  manevra de depășire a unui autoturism, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un arbore aflat în afara părții carosabile.

                În urma accidentului, șoferul a suferit leziuni fiind preluat și transportat de o ambulanță la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Șoferul rănit a fost preluat de un echipaj al ISU Suceava care l-a transportat la spital, iar de menționat este că la fața locului s-a deplasat și o autospecială de stingere, care a lichidat un început de incendiu la autoturismul răsturnat în afara părții carosabile. (N.B.)


Intră acum și în grupul de