Angajat al unei firme de salubrizare, lovit de o mașină în Șcheia când traversa strada pentru a prelua o pubelă cu deșeuri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani, angajat al unei firme de salubrizare, a fost lovit de o mașină în comuna Șcheia când traversa strada pentru a prelua deșeurile din fața unei locuințe.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o tânără de 21 ani, din comuna Todireşti, a condus, joi, un autoturism pe D.J. 178 A, în interiorul localităţii Şcheia, dinspre Mihoveni spre Suceava, iar în zona unui succesiuni de curbe, în dreptul unui imobil, aceasta l-a surprins şi accident pe un bărbat de 51 de ani, din comuna Drăgoiești, care era angajat în traversarea drumului.

Sursa citată menționează că bărbatul se afla în timpul programului de lucru, desfăşurând activităţi de salubrizare, respectiv colectare a gunoiului.

După producerea accidentului rutier bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Suceava, fără a rămâne internat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de