O casă a ars în Vatra Dornei. Proprietara casei și fiica ei au suferit atacuri de panică în timpul intervenției pompierilor


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică,  cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, construită din lemn, și exista pericolul de propagare la un atelier de tâmplărie și la o locuință aflate în apropiere.

Potrivit ISU Suceava, pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei (81 ani) și fiicei acesteia (32 ani), care au suferit atacuri de panică și ușoare hipotermii.

Femeile au fost stabilizate și, ulterior, transportate la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Vatra Dornei, pentru investigații suplimentare.

Casa, cu bunurile aferente, a ars în proporție de 80%.

Flăcările au izbucnit din dormitorul locuinței, cel mai probabil, din cauza unei lămpi cu combustibil lichid, lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de trei ore, iar pompierii au salvat atelierul de tâmplărie și locuința din apropiere.(N.B.)


Intră acum și în grupul de