Un tânăr a fost reținut pentru că a încercat să mușamalizeze un accident în care o femeie a fost rănită, oferindu-i 300 de euro pentru a spune că s-a autoaccidentat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din comuna suceveană Crucea a fost reținut, duminică, fiind cercetat pentru că a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită și pe care a plătit-o să ascundă evenimentul.

Astfel, în data de 30 aprilie, tânărul a condus un autoturism, pe DN 17 B în Dorna Arini din direcția Crucea către Vatra Dornei, iar într-o curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara drumului, în șanț.

 În urma accidentului o femeie de 30 de ani, din Vatra Dornei, pasageră pe bancheta autoturismului a fost rănită.

După accident, tânărul șofer s-a înțeles cu femeia să nu declare la spital că a fost implicată într-un accident rutier, pentru a nu avea probleme cu poliția, ulterior, achitându-i  300 euro.         

Ca urmarea leziunilor suferite tânăra s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde a declarat că a suferit leziuni corporale ca urmare a unei căderi accidentale, iar după ce a fost examinată și a primit îngrijiri medicale a fost trimisă la SJU Suceava pentru intervenție chirurgicală.

 Polițiștii din Vatra Dornei s-au sesizat din oficiu despre acest accident duminică după ce au obținut informații în acest sens.

De menționat că autoturismul implicat în accident a fost transportat de tânăr la un cunoscut din Dorna Candrenilor pentru a fi reparat fără să dețină autorizație.

Tânărul a fost reținut duminică pentru „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului” și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei care va dispune măsurile legale. (N.B.)


Intră acum și în grupul de