Incendiu în Fălticeni: Acoperișurile a două locuințe și o anexă au luat foc


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni intervin pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit, luni, în Fălticeni la o gospodărie de pe strada 2 Grăniceri.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a cuprins într-o gospodărie acoperișurile de la două locuințe și o anexă.

Sursa citată menționează că incendiul a fost localizat și că nu mai există pericolul de extindere.

Pompierii acționează pentru stingerea focarelor și lichidarea incendiului.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la o gospodărie din municipiul Fălticeni.
La sosirea echipajelor de intervenție, ardea generalizat o magazie construită din lemn, iar flăcările erau extinse la acoperișul unei construcții anexe și la o parte din acoperișul locuinței. Din cauza clădirilor dispuse foarte apropiat, una de cealaltă, în zona respectivă, exista pericolul ca focul să se propage la acestea.
În incendiu au ars magazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul construcției anexă pe 80 mp și circa 60 mp din acoperișul casei de locuit. Au mai ars și s-au degradat mai multe bunuri ale proprietarului.
Incendiul a izbucnit din magazia gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția anexă, casa de locuit și alte trei locuințe aflate în imediata apropiere, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de