Un fălticenean a fost reținut după percheziții vizând o rețea de trafic de țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Polițiști din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava au pus în aplicare, joi, patru mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Fălticeni, fiind vizate mai multe persoane specializate în traficul cu ţigarete de provenienţă extracomunitară, două dintre acestea fiind duse la audieri, iar una fiind reținută.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 43.260 de țigarete de proveniență extracomunitară (2.163 pachete),  cu o valoare estimată de 36.771 lei,  precum şi alte mijloace de probă ce prezintă interes pentru cauză, inclusiv un autoturism în valoare de 2000 de euro.

Doi suspecți au fost conduși la sediul IPJ Suceava pentru audieri, un tânăr de 30 ani și o femeie de 45 de ani, ambii din municipiul Fălticeni, față de primul fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de