Un bărbat din comuna Vatra Moldovița transporta cherestea de rășinoase cu 6,05 m.c mai mult decât cea menționată în documente. Lemnul a fost confiscat, iar firma amendată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani din comuna Vatra Moldoviței care transporta material lemnos a fost oprit pentru control de o patrulă mixtă din cadrul Poliției orașului Frasin, joi, în jurul orei 18:30. Bărbatul transporta cherestea de esență rășinoase, cu 6,05 m.c. mai mult decât cea menționată în documente

Potrivit Poliției Județene Suceava, o patrulă mixtă din cadrul Poliției orașului Frasin și a Postului de Jandarmi Montan Frasin a oprit pentru control, joi, în jurul orei 18:30, autoutilitara condusă de un bărbat de 43 de ani din comuna Vatra Moldoviței, care transporta material lemnos.

          Pentru că existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit  că, bărbatul transporta cantitatea de 52,26 m.c. cherestea de esență rășinoase, cu 6,05 m.c. mai mult decât cea menționată în documente.

          În acest caz s-a dispus sancționarea contravențională a societății comerciale emitente a documentelor cu sediul social în comuna Vatra Moldoviței și confiscarea valorică a cantității de 6,05 m.c. cherestea de esență rășinoase, în valoare de 3.865 lei, precizează sursa citată. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de