Un șofer de tir beat s-a lovit grav la cap într-o parcare din Rădăuți când a încercat să coboare din cabina autocamionului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Republica Moldova care a băut în cursul zilei de vineri și în noaptea de vineri spre sâmbătă s-a lovit la cap când a coborât din cabina autocamionului său.

Șoferul, în vârstă de 54 de ani, se afla într-un autotractor care era parcat în parcarea unei firme din Rădăuți, iar vineri, dar și în cursul nopții de vineri spre sâmbătă el a consumat băuturi alcoolice împreună cu un alt coleg în acea parcare.

Aflându-se în stare avansată de ebrietate, în momentul în care a încercat să coboare din cabina autotractorului a căzut pe betonul din parcare, lovindu-se la cap.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Rădăuţi unde s-a dignosticul „stare de ebrietate, obs. TCC, obmibilare, etilism acut ”, fiind transferat apoi la Spitalul Județean Suceava.     

În acest caz s-a deschis un dosar penalt pentru  „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de