Un șofer de tir beat s-a lovit grav la cap într-o parcare din Rădăuți când a încercat să coboare din cabina autocamionului

Un bărbat din Republica Moldova care a băut în cursul zilei de vineri și în noaptea de vineri spre sâmbătă s-a lovit la cap când a coborât din cabina autocamionului său.

Șoferul, în vârstă de 54 de ani, se afla într-un autotractor care era parcat în parcarea unei firme din Rădăuți, iar vineri, dar și în cursul nopții de vineri spre sâmbătă el a consumat băuturi alcoolice împreună cu un alt coleg în acea parcare.

Aflându-se în stare avansată de ebrietate, în momentul în care a încercat să coboare din cabina autotractorului a căzut pe betonul din parcare, lovindu-se la cap.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Rădăuţi unde s-a dignosticul „stare de ebrietate, obs. TCC, obmibilare, etilism acut ”, fiind transferat apoi la Spitalul Județean Suceava.     

În acest caz s-a deschis un dosar penalt pentru  „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.