Eveniment organizat la USV cu prilejul implementării proiectului cu titlul „DEZVOLTĂM IDEI NOI PENTRU VOI ȘI PENTRU NOI – DIVON


Intră acum și în grupul de

Studenții de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava au participat , marți, 21 mai 2019, ora 10, la evenimentul cu tema „La taifas cu cariera”.

La această activitate, grupurile de inițiativă studențească Administrație Publică și Poliția Locală, coordonate de Centrul de Formare și Cercetare în Administrație Publică – CEFCAP, din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative, s-au reunit la USV, în Sala Senatului, la evenimentul cu tema „La taifas cu cariera”,  marți, 21 Mai 2019, ora 10.

Tematica programului a vizat: provocările de pe piața muncii în mileniul ,3 în lumea globalizării; planificarea și dezvoltarea carierei în funcția publică; dezvoltarea carierei studenților în funcția publică europeană.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul implementării proiectului cu titlul „DEZVOLTĂM IDEI NOI PENTRU VOI ȘI PENTRU NOI – DIVON”, în valoare de 20.000 de lei, finanțat de către Casa de Cultură a Studenților din Municipiul Suceava și cofinanțat de către un colectiv de cadre didactice ale Facultății de Drept și Științe Administrative, precum și de către Asociația LUMEN.

Studenții au fost și sunt consiliați la nivelul proiectului de către un colectiv de cadre didactice, membri ai CEFCAP din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

 Echipa de proiect a fost  formată din studenții de la programele de studii Administrație Publică, Poliție Locală și Management și Administrație Europeană: Marinela PENTELESCU – Manager monitorizare și evaluare, Andrei MALANCIUC – Responsabil logistic, financiar și achiziții, Mihaela-Brîndușa ȘUHAN – Responsabil PR și Ingrid-Roxana ROOS – Manager proiect. La dezvoltarea și implementarea proiectului au contribuit și alți studenți de la programele de studii Administrație Publică și Poliție Locală. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de