Caravana Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi vine în Suceava


Intră acum și în grupul de

Caravana „Cuza”, formată din studenţi de la diferite facultăţi din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, vizitează peste 100 de licee din toată partea estică a ţării între 16 şi 29 martie, pentru a promova oferta academică a universităţii în rândul elevilor şi profesorilor.

Joi, 19 martie 2009, echipa „Studis” din cadrul caravanei, va fi în Suceava. Membrii echipei vor prezenta şi vor răspunde la întrebări elevilor şi profesorilor de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, începând cu ora 9:30, şi vor continua cu Liceul cu Program Sportiv împreună cu Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, la ora 11:00, încheind cu Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, la ora 11:30. Prezentările vor continua şi vineri, 20 martie. Începând cu ora 09:00, studenţii vor prezenta pentru Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, iar de la ora 11:30 vor răspunde la întrebări în Colegiul Naţional „Petru Rareş”. Tot vineri, echipa „Studis”, din cadrul caravanei, se va deplasa în municipiul Rădăuţi pentru a se întâlni cu elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, începând cu ora 14:00, continuând apoi cu Colegiul Tehnic.

Cei 38 de studenţi, împărţiţi în 3 echipe ce au pornit pe 3 trasee diferite, vor vorbi în 111 licee din 17 judeţe despre facultăţile şi specializările universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, taxe de admitere şi şcolarizare, procedura de înscriere, cazare, burse de studiu şi burse în străinătate şi viaţa de student în Iaşi, la „Cuza”.

Traseul caravanei poate fi urmărit pas cu pas pe http://infouaic.com/caravana/, iar informaţii complete privind admiterea la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi se regăsesc pe www.uaic.ro. Pentru detalii suplimentare cu privire la Caravana „Cuza” vă invităm să contactaţi coordonatoarea proiectului la adresa [email protected], sau la numărul de telefon 0232 201576.


Intră acum și în grupul de