Un autoturism a luat foc în Cajvana din cauza unui scurtcircuit la alternator


Intră acum și în grupul de

Un autoturism a luat foc în Cajvana, duminică seară, din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică a autovehiculului, focarul fiind localizat la alternator. Conducătorul autoturismului nu se afla în zonă, iar în urma incendiului a ars partea din față a autoturismului.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Poliţia Oraşului Cajvana a fost sesizată, duminică seară, de către un bărbat  din oraşul Cajvana despre faptul că pe raza oraşului Cajvana, în zona denumită „La fermă” a luat foc un autoturism.

Cadrele Poliţiei oraşului Cajvana s-au deplasat la faţa locului unde au identificat un autoturism care ardea cu flacără deschisă în zona compartimentului motor, conducătorul autoturismului neaflându-se în zonă.

Potrivit IPJ Suceava, la faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Solca cu o autospecială şi un echipaj de pompieri civili din cadrul SVSU CAJVANA cu două autospeciale care au lichidat incendiul.

Reprezentanţii Gărzii de Intervenţie Solca au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la instalaţia electrică a autovehiculului, focarul fiind localizat la alternator unde a ars partea din faţă a autoturismului (compartimentul motor).

Ca urmare a incendiului au fost efectuate verificări şi investigaţii pe raza de competenţă, stabilindu-se că autoturismul aparţine unui bărbat de 40 de ani din oraşul Cajvana, iar în urma măsurilor de căutare, acesta nu a fost găsit la domiciliu şi nici nu s-a putut lua legătura telefonică cu el.

În urma discuţiilor purtate cu soacra acestuia a reieşit faptul că în urma incendiului, ginerele său

 nu a suferit leziuni şi se afla singur în autoturism, acest lucru fiind confirmat şi de fiica

acestuia care a fost contactată telefonic şi care a precizat că aspectele declarate i-au fost comunicate de tatăl său telefonic despre care nu cunoaşte locul în care se află, telefonul acestuia fiind închis.

Ca urmare a producerii incendiului nu au rezultat victime omeneşti şi nici nu au fost afectate alte

bunuri.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru: „distrugere din culpă”. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de