Mai mulți șoferi din județul Suceava au fost prinși în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Cîrlibaba a fost oprit pentru control al traficului rutier, duminică seară, de către polițiștii compartimentului rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii compartimentului rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, în timp ce se aflau în serviciul de control al traficului rutier, duminică, în jurul orei 21:00 pe DN 18 razacom. Cîrlibaba, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 43 ani din Cîrlibaba.

Întrucât conducătorul auto mirosea a alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru:  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Potrivit IPJ Suceava, mai mulți șoferi din județ au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice în cursul zilei de duminică și sunt cercetați penal. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de