Amendă pentru un bărbat din Vatra Dornei care transporta ilegal material lemnos


Intră acum și în grupul de

 Un bărbat din Vatra Dornei care transporta material lemnos a fost oprit pentru control, joi, în jurul orei 14:20, de către o patrulă din cadrul Postului de poliție Coșna. Acesta nu deținea documente legale de preveniență și transport a materialului lemnos.

Potrivit IPJ Suceava, o patrulă din cadrul Postului de poliție Coșna a oprit pentru control, joi, în jurul orei 14:20,  pe DJ 172D din localitate, autoutilitara condusă de un bărbat de 37 de ani din municipiul Vatra Dornei care transporta material lemnos.

                În urma verificărilor, polițiștii au constatat  că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,028 m.c. lemn de foc de esență rășinoase.

                Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos în valoare de 332 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Dorna. (Adelina Cristina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de