Acasă Social Copil care mergea cu bicicleta pe strada Depoului din Suceava, lovit de...

Copil care mergea cu bicicleta pe strada Depoului din Suceava, lovit de un autoturism condus de un mecanic CFR. Acesta a părăsit locul accidentului, a mers la muncă și a fost găsit de polițiști în gara din Iași


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a accidentat un copil de 10 ani care se deplasa pe bicicletă, duminică, în jurul orei 15:00, în municipiul Suceava.

Șoferul a părăsit locul accidentului, dar, a fost identificat ulterior de polițiști în gara din Iași.



Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe strada Depoului din municipiul Suceava, duminică, în jurul orei 15:00,  un bărbat de 49 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei, a surprins și accidentat ușor un copil de 10 ani, localnic, care se deplasa pe bicicletă pe o alee neclasificată și care, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului.

După impact, conducătorul auto, mecanic de locomotivă, a părăsit locul accidentului, a plecat în cursă și a fost identificat ulterior de polițiști în gara din municipiului Iași.

El a fost condus  la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. ( Adelina Cristina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version