Dosar penal pentru un tânăr din Câmpulung Moldovenesc care fiind băut a intrat cu mașina într-o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc a produs un accident rutier, duminică dimineață, în timp ce conducea autoturismul sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă de un bărbat din Republica Moldova.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe strada Viitorului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, duminică dimineață, pe fondul neatenției, un localnic de 29 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă de un bărbat de 53 de ani din Republica Moldova.

  Din accident, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

 Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului autoutilitarei și de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 29 de ani, căruia, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. ( Adelina Cristina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de