O fată a fost urcată cu forța într-o mașină, dusă în zona unui drum forestier și violată de un bărbat. Acesta a fost arestat preventiv de Judecătoria Gura Humorului pentru viol și lipsire de libertate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Gura Humorului fiind acuzat de viol după ce, duminică dimineața, a luat în mașina sa, cu forța, o minoră care circula pe un drum comunal, a mers în zona unui drum comunal și a violat-o.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Ancheta a stabilit că duminică,  în jurul orelor 11:00, în timp ce o tânără minoră se deplasa pe un drum comunal, a fost urcată forţat de bărbat în interiorul autoturismului pe care acesta îl conducea şi cu care s-a deplasat pe raza unui drum forestier unde a constâns-o să întreţină un raport sexual normal.

În urma violenţelor exercitate, fata a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Față de bărbat s-a dispus duminică reținerea pentru 24 ore, acesta fiind prezentat luni instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului  a admis cererea prim-procurorului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de