Tânăr de 18 ani din Milișăuți, fără permis, urmărit de poliție din comuna Satu Mare până la Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani, a fost urmărit de poliție cu semnale acustice și luminoase ale autospecialei, duminică, în jurul orei 00:50, din comuna Satu Mare până la Rădăuți pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Potrivit IPJ Suceava, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, în comuna Satu Mare, duminică, în jurul orei 00:50, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia  cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune pe DC 41A și DJ 178B din comuna Satu Mare, înspre municipiul Rădăuți, fiind blocat de un echipaj rutier pe raza municipiului Rădăuți.

          Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un  tânăr de 18 ani din orașul Milișăuți.

          În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

          În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. ( Adelina Cristina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de