Incendii în gospodării din Dolhasca și din Moara Nica de la trăsnete


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit, marți, pentru stingerea a două incendii izbucnite în gospodării sucevene în urma unor trăsnete.

Astfel, potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Dolhasca, iar la sosirea echipajelor, ardea acoperișul unui adăpost de animale construit din lemn, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, fără pericol de propagare.

Ulterior, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Moara, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Moara Nica, comuna Moara.

Sursa citată arată că la sosirea echipajelor, ardea generalizat un corp de anexe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

În incendiu au ars depozitul de furaje, adăpostul de animale și o anexă din lemn, construcții corp comun, pe o suprafață totală de aproximativ 190 mp. Au mai ars circa 20 tone de fân, o tonă de porumb, 20 metri cubi lemn de foc, 300 kg de furaje și alte bunuri din gospodărie.

În ambele cazuri cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un trăsnet direct.(N.B.)


Intră acum și în grupul de