S-au declanșat procedurile de licitații pentru modernizarea străzilor de pământ Traian Țăranu, Ștefan Luchian Crângului, Micșunelelor și Barbu Ștefănescu Delavrancea. Lungu: Sper să putem demara în forță lucrările în acest an


Intră acum și în grupul de

Un număr de cinci străzi de pâmânt din municipiul Suceava vor fi modernizate a anunțat primarul Ion Lungu care a menționat că sunt declanșate procedurile de licitație pentru stabilirea firmelor care vor executa lucrările.

El a spus că este vorba de strada Traian Țăranu din cartierul Obcini, strada Ștefan Luchian și strada Crângului din Burdujeni-sat, precum și străzile Micșunelelor și Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Ițcani.

„Sperăm să facem licitația cât mai repede, să nu avem parte de contestații și să putem demara în forță lucrările în acest an”, a declarat primarul.

Ion Lungu a mai spus că se derulează procedurile în vederea modernizării și a altor străzi, inclusiv cele finanțate în urma participării sucevenilor la consultările privind bugetul local cum ar fi Emil Cioran sau Iuliu Maniu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de