Două fete prinse după ce au încercat să fure haine dintr-un magazin Suceava, iar un sucevean prins după ce a furat baterii dintr-un magazin de bricolaj


Intră acum și în grupul de

Două fete de 15 și 16 ani din Păltinoasa și Gura Humorului au fost prinse, vineri, după ce au trecut de casele de marcat ale unui magazin dintr-un centru comercial suceavean având haine cu sistemele de siguranță rupte.

Cele două fete au fost surprinse de o angajată după casele de marcat, având asupra lor mai multe haine cu sistemele de siguranță rupte, motiv pentru care a solicitat personalul de pază.

În urma verificărilor, într-o cameră de probă au fost găsite mai multe sisteme de siguranță rupte, cele două fete recunoscând că ele le-au rupt cu scopul de a nu le plăti.

Cele două fete sunt cercetate pentru furt.

Tot vineri, un bărbat de 53 de ani a încercat să fure mai multe baterii dintr-un magazin de bricolaj din municipiul Suceava.

Acesta a fost surprins de agentul de pază că a luat patru seturi de baterii marca de pe un raft, le-a pus în borseta pe care o avea asupra sa, trecând de casele de marcat.

Și în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru furt.(N.B.)


Intră acum și în grupul de