Un adolescent din Păltinoasa, fără permis, depistat de polițiști în Câmpulung Moldovenesc în timp ce circula cu viteză și a făcut o depășire neregulamentară


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din Păltinoasa este cercetat penal pentru conducerea unui autoturism fără permis după ce a fost depistat în Câmpulung Moldovenesc circulând cu viteză și încălcând regulile rutiere.

Astfel, duminică în jurul orei 11:15, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc – Compartimentul Rutier care acționa pe str. Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc a observat cum un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentară pe marcajul pietonal.

Totodată, polițiștii au constatat că acesta circula cu viteza de 76 km/h (+26km/h) în localitate. Având în vedere aceste aspecte autoturismul a fost oprit, iar la volan a fost identificat un tânăr de  17 ani din comuna Păltinoasa.

În urma interogării bazelor de date ale poliției s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.(N.B.)


Intră acum și în grupul de