Acasă Social Un adolescent din Păltinoasa, fără permis, depistat de polițiști în Câmpulung Moldovenesc...

Un adolescent din Păltinoasa, fără permis, depistat de polițiști în Câmpulung Moldovenesc în timp ce circula cu viteză și a făcut o depășire neregulamentară


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din Păltinoasa este cercetat penal pentru conducerea unui autoturism fără permis după ce a fost depistat în Câmpulung Moldovenesc circulând cu viteză și încălcând regulile rutiere.

Astfel, duminică în jurul orei 11:15, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc – Compartimentul Rutier care acționa pe str. Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc a observat cum un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentară pe marcajul pietonal.



Totodată, polițiștii au constatat că acesta circula cu viteza de 76 km/h (+26km/h) în localitate. Având în vedere aceste aspecte autoturismul a fost oprit, iar la volan a fost identificat un tânăr de  17 ani din comuna Păltinoasa.

În urma interogării bazelor de date ale poliției s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version