Accident cu doi răniți, provocat de un tânăr fără permis din Bosanci


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite într-un accident, duminică, în afara comunei Bosanci, după ce un tănăr fără permis a făcut o depășire fără să se asigure.

 Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A în afara comunei Bosanci, un localnic de 17 ani nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire, a pătruns pe contrasens și a  intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani din comuna Ipoteşti. 

            În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 29 de ani și a unei femei de 26 de ani din comuna Ipoteşti care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

            Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

             Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că, minorul de 17 ani nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto.

            În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru: „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. ( Adelina Cristina Ciobanu )


Intră acum și în grupul de