Tânără din Cornu Luncii, prinsă la volan fără permis. Proprietarul mașinii are și el dosar penal


Intră acum și în grupul de

O tânără din comuna Cornu Luncii care se deplasa cu autoturismul, luni seară, a fost oprită de către o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini pentru control. Tânăra  nu avea permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus de un tânăr din orașul Liteni care știa că aceasta nu avea permis de conducere.

             Potrivit IPJ Suceava, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe strada Principală din comuna Cornu Luncii, autoturismul condus de o localnică de 18 ani.

Polițiștii au constatat că, tânăra nu posedă permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de un tânăr de 23 de ani din orașul Liteni, care știa  că, aceasta nu are permis de conducere.

            În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru tânăra de 18 ani care este cercetată pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, și pentru tânărul de 23 de ani pentru  „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”. ( Adelina Cristina Ciobanu )


Intră acum și în grupul de