Două autoturisme pline cu țigări de contrabandă depistate pe raza orașului Siret. Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat țigările și au indisponibilizat autovehiculele


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat țigări de contrabandă în valoare de peste 10.000 de euro în două autoturisme care erau staționate pe raza orașului Siret.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, luni după amiaza, polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Siret au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15:00, polițiștii de frontieră au identificat, în staționare pe raza orașului Siret două autoturisme despre care existau suspiciuni că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

Astfel, în urma efectuării unui control amănunțit, au fost descoperite ascunse  în cele două autoturisme, 4.855 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de peste 56.800 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.

În acest caz cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismele în valoare de 19.000 lei fiecare, folosite la transportul țigărilor, au fost indisponibilizate la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de