„Made for Europe”, ediţia a III-a


Intră acum și în grupul de

Un număr de 14 unităţi şcolare care au derulat sau derulează proiecte Comenius multilaterale şi bilaterale s-au înscris la faza judeţeană a Concursului naţional de produse finale ale proiectelor finanţate prin programe comunitare “Made for Europe”, ediţia a III-a 2009, desfăşurat la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava. Concursul naţional „Made for Europe” vizează valorizarea şi promovarea experienţelor pozitive în derularea proiectelor finanţate prin programe comunitare, stimulând creativitatea, inovaţia, spiritul de competiţie.

Concursul este deschis tuturor instituţiilor de învăţământ preuniversitar care au fost implicate în proiecte finanţate prin programe comunitare, în anul şcolar anterior şi au realizat împreună cu elevii un produs final.

Câştigătorii fazei judeţene vor participa la faza naţională, în perioada 26 martie – 12 aprilie 2009, desfăşurată la Oradea.
Atât la faza judeţeană, cât şi la faza naţională, produsele finale înscrise în concurs constituie obiectul unor expoziţii deschise publicului. Astfel, în holul Colegiului se află o mică Expoziţie cu produsele finale ale proiectelor înscrise în concurs pentru faza judeţeană.
Vizitatorii au posibilitatea să aprecieze, prin intermediul unui buletin de vot, care este cel mai original, cel mai util şi cel mai interesant produs final expus. Produsele cele mai apreciate de către publicul vizitator primesc un premiu de popularitate.


Intră acum și în grupul de