Un tânăr din Vatra Dornei a fost reținut după ce a agresat un tânăr în Autogara din Vatra Dornei, i-a luat mașina și a condus-o până a lovit un container metalic


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Vatra Dornei a fost reținut, joi dimineața, fiind acuzat de mai multe infracțiuni.

În acest caz, un tânăr din județul Cluj care aștepta în autogară pe prietena lui urmând să o preia cu mașina pe care aceasta o lăsase în apropiere, a fost agresat de trei tineri cu vârste de 21 și 22 de ani din Vatra Dornei.

În timpul altercației, tânărului agresat i-au căzut cheluile mașinii din buzunar, fiind preluate de unul dintre agresori, în vârstă de 22 de ani.

Acesta, deși nu are permis, s-a urcat la volanul autoturismului pe care l-a condus până a intrat într-un container metalic.

Polițiștii care au anchetat evenimentul au constatat că tânărul avea 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz se fac cercetări pentru „furt”, „lovirea sau alte violenţe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, iar tânărul de 22 de ani a fost reținut joi dimineața și introdus în Arestul I.P.J. Suceava urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 Ceilalți doi agresori urmează să fie cercetați în stare de libertate. (N.B.)


Intră acum și în grupul de