Adolescenți suceveni au furat dintr-un magazin din centrul Sucevei sticle de votcă și au fugit când s-a declanșat alarma. Unul dintre ei s-a întors să cumpere o sticlă de suc


Intră acum și în grupul de

Adolescenți în vârstă de 15 ani din municipiul Suceava sunt cercetați pentru furt calificat după ce au furat sticle de votcă dintr-un magazin din zona centrală a Sucevei.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, trei adolescenți  au mers într-un magazin din centrul Sucevei, iar doi dintre aceştia au furat fiecare câte o sticlă de votcă de 250 de ml, pe care le-au  introdus în buzunarele de la pantaloni.

După ce au furat sticlele cu votcă, cei trei au părăsit magazinul prin dreptul casei de marcat, iar în momentul în care s-a declanşat alarma au fugit din magazin, fără a fi opriţi de agentul de pază sau de ceilalţi angajaţi.

Ulterior, unul dintre cei trei  tineri  a revenit în magazin, de unde a cumpărat o sticlă de suc, moment în care a fost recunoscut de agentul de pază, în urma vizionării imaginilor video de la momentul furtului.

Agentul de pază a anunţat un echipaj al Poliţiei Locale Suceava care se afla în zonă, care la rândul său a sesizat Poliţia municipiului Suceava despre cele întâmplate.

Tânărul prins în vârstă de 15 ani a spus că el nu a furat din magazin și i-a numit pe cei care au furat sticlele de votcă cu o valoare de 27,54 lei , doi adolescenți de 15 ani din Suceava.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru furt calificat.(N.B.)


Intră acum și în grupul de