Adolescenți suceveni au furat dintr-un magazin din centrul Sucevei sticle de votcă și au fugit când s-a declanșat alarma. Unul dintre ei s-a întors să cumpere o sticlă de suc

Adolescenți în vârstă de 15 ani din municipiul Suceava sunt cercetați pentru furt calificat după ce au furat sticle de votcă dintr-un magazin din zona centrală a Sucevei.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, trei adolescenți  au mers într-un magazin din centrul Sucevei, iar doi dintre aceştia au furat fiecare câte o sticlă de votcă de 250 de ml, pe care le-au  introdus în buzunarele de la pantaloni.

După ce au furat sticlele cu votcă, cei trei au părăsit magazinul prin dreptul casei de marcat, iar în momentul în care s-a declanşat alarma au fugit din magazin, fără a fi opriţi de agentul de pază sau de ceilalţi angajaţi.

Ulterior, unul dintre cei trei  tineri  a revenit în magazin, de unde a cumpărat o sticlă de suc, moment în care a fost recunoscut de agentul de pază, în urma vizionării imaginilor video de la momentul furtului.

Agentul de pază a anunţat un echipaj al Poliţiei Locale Suceava care se afla în zonă, care la rândul său a sesizat Poliţia municipiului Suceava despre cele întâmplate.

Tânărul prins în vârstă de 15 ani a spus că el nu a furat din magazin și i-a numit pe cei care au furat sticlele de votcă cu o valoare de 27,54 lei , doi adolescenți de 15 ani din Suceava.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru furt calificat.(N.B.)

loading...