Doi tineri răniți la Vicovu de Jos după ce, din cauza vitezei, mașina în care se aflau s-a răsturnat pe calea ferată după ce a lovit o bornă kilometrică și un panou publicitar


Intră acum și în grupul de

Doi tineri în vârstă de 19 ani din Vicovu de Jos au fost răniți, luni dimineața, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe calea ferată din cauză că șoferul circula cu viteză și a pierdut controlul volanului.

Astfel, un tânăr de 19 ani din Vicovu de Jos conducea luni dimineața, în jurul ora 00:20 un autoturism VW pe DN 2H pe raza localității Vicovu de Jos către Gălănești, iar în mașină se mai aflau doi tineri de 19 ani din aceeași localitate.

La un moment dat, într-o curbă spre dreapta, șoferul a intrat în depășirea unui autoturism care circula în fața sa, dar din cauza vitezei ridicate a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe acostamentul din partea stângă a carosabilului, a lovit o bornă kilometrică și un panou publicitar după care s-a răsturnat pe calea ferată.

În urma accidentului, șoferul și unul dintre pasageri au fost răniți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.(N.B.)


Intră acum și în grupul de